Lijm en Tegelhandel Nijkerk, groots in keuze? oordeelt u zelf.

Het echte shoppen zou niet zozeer geënt moeten zijn op prijsvergelijken, maar op het vinden van de juiste speciaalzaak. Een adviseur (ses) die meedenkt, luistert en uitlegt wat de bijzonderheden van tegels zijn, heeft echt iets te bieden. Als vanuit die zaak ook nog het leggen of zetten wordt begeleid, krijgt het resultaat steeds meer kans van slagen.

U zoekt zo'n zaak, u heeft hem gevonden in Nijkerk, genaamd tegelhandel Nijkerk BV. Een zaak waar al die zaken en wensen welke u hoog in het vaandel heeft staan ook bij ons bekent zijn.

Tegelhandel Nijkerk BV heeft een showroom van 500 m2 met meer dan 3000 verschillende soorten wand - en vloertegels kunt kennis maken met de wereld van de wand en vloertegels. Er zijn merken uit Spanje, Italie, Frankrijk, Turkije, Duitsland, Nederland en België. Diverse stijlen en soorten tegels overlappen elkaar.

Om uw badkamer geheel af te maken hebben wij contacten met sanitairmarkt in woudenberg u kunt aan de hand van showroommodellen zelf uw badkamer samenstellen.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u dit alles laten plaatsen door vakmensen welke nog hart hebben voor hun vak, en graag een stuk vakwerk willen afleveren bij u in de woning of bedrijf. Onze tegelzetters weten wat het is om je woning of bedrijf te laten betegelen en wat voor impact dat geeft, en dan moet het eindresultaat geheel af zijn, zodat u aan het einde kunt zeggen: "Ja, dit is mijn eigen woning, badkamer en hier voel ik mij thuis".

Mogen wij u begroeten in onze showroom, waar de koffie, thee altijd voor u klaar staat?