Steku-flex

"Echte mannen werken met Steku-flex lijmen & kitten."

Steku-flex is een private label van de Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV. Onder deze privatelabel worden pastalijmen en kitten geproduceerd, geheel naar de wensen waar de markt om vraagt.

Omdat de groothandelstak van de Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV al poederlijm en egalineproducten van de producent Desvres verkoopt aan de handel in Nederland en Belgie, kwam steeds weer de vraag naar boven, kunnen jullie geen goede en betaalbare pastalijm produceren. Omdat de Franse producent de pastalijm maakt voor tegels met formaten tot 20x25 en Nederland een pastalijm land  is, waar men graag ook andere formaten tegels in badkamers en overige sanitaire ruimtes plakt, is men gaan denken. Bij Desvres in Frankrijk was geen ruimte meer voor nog een nieuw product in het pastalijmgamma te meer omdat Frankrijk nog veel poederlijm op de wanden verwerkt.

Steven Kuijt is al vele jaren bekent in het vak en tegelland, is daarom op zoek gegaan naar een partner welke aan de wensen van zijn pasta visie zoals een pastalijm eruit moest zien konden voldoen. Naar lang zoeken heeft hij een partner gevonden, wel in het buitenland, maar wel een partner welke de wensen  kunnen vertalen in een product waar zij trots op zijn.

Naar lang testen, ontwikkelen en natuurlijk de medewerking van een 30 tal tegelzetbedrijven in Nederland kunnen wij zeggen dat er een pastalijm op de markt is gezet welke voldoet aan de CE keurmerk norm maar ook ISO 9001 en 14001.

Steku-flex sl pastalijm;

Steku-flex SL is een pastalijm welke gebruikt kan worden bij de verlijming van wandtegels op alle ondergronden, bepaalde ondergronden dienen eerst te worden voorbehandeld met een gronderingsprimer. Steku-flex SL pastalijm kan gebruikt worden voor het verlijmen van alle keramische wandtegels, glasmozaiek en natuursteen in vochtige- en sanitaire ruimtes.  Steku-flex  kan worden gebruikt voor wandtegels met formaten van 2x2 tot 30x60 e.e.a. is afhankelijk van de wandtegel en de ondergrond.

Steku-flex SL pastalijm is verpakt in handige draagbare emmers van 10 en 18 kg, de 10 kg wordt veel toegepast in de detailhandel voor directe verkoop aan de doe het zelfer. De  18 kg emmers worden met 33 emmers verpakt op eenmalige europallets met een totaal gewicht van 594 kg.

Steku-flex Sanitairkit;

Deze saniatirkit is zuur en krimpvrij,  er is tijdens de productie een schimmeldodendmiddel toegevoegd, wat allemaal wil zeggen, geen krimp meer nadat de kit is aangebracht maar ook geen zwarte kit meer naar verloop van enkele jaren als de kit is toegepast in vochtige ruimtes.

Een ander belangrijkpunt wat vaak vergeten wordt is om te kijken of men wel daadwerkelijk een zuurvrije kit heeft gekocht, vaak weet men dit niet eens en kit men blindelings de badkamer maar zo af, hier ontstaan vaak de problemen door het loslaten van de kit op de acrijlbaden en/of douchebak.

Door eerst de randen te reinigen met Steku-flex cleaner en vervolgens met de Steku-flex sanaitairkit de badkamer af te kitten kunnen wij u zeggen dat de problemen van het loslaten van de kit tot het verleden behoren.

De kit is verkrijgbaar in de kleuren: zilvergrijs, jasmijn, transparant, wit, zwart en transparantgrijs, zeker deze laatste kleur wordt in Nederland en Belgie steeds meer toegepast in sanitaire ruimtes maar ook in woonkamers voor het afkitten van plinten. De kokers hebben een volume van 310 ml en worden verpakt in dozen van 25 stuks. Bij twee dozen worden deze franco huis verzonden, en de mogelijkheid bestaat om de samenstelling van de dozen zelf samen te stellen.

Meer weten over Steku-flex lijmen en kitten?

Neem dan contact op met een van onze buitendienstmedewerkers, zij bezoeken u geheel vrijblijvend om e.e.a. nog eens toe te lichten en wellicht een monster van de producten achter te laten, want het blijft nog steeds, je moet er mee willen werken.

De buitendienst is te bereiken via het centrale telefoonnummer 033-2463319, vervolgens krijgt u het telefoonnummer van de adviseur in uw rayon.

"Want Steku-flex lijmen & kitten blijft voor echte mannen."