DESVRES

DESVRES tegellijmen is een in Frankrijk gevestigde producent van tegels en tegellijmen welke marktleider is in Frankrijk. DESVRES is een dochteronderneming van Koramic Building Products, welke in ons land bekend is van de dakpannen.

Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV is voor Nederland agent en importeur voor DESVRES, van hieruit werken de adviseurs van DESVRES ook met het bezoeken van tegelzetters, aannemersbedrijven ed. In Nijkerk is ook het depot gevestigd waar een continue voorraad staat zodat de afnemers hier snel over kunnen beschikken.

Het assortiment van DESVRES is zeer divers te noemen zo maakt men:

• Poederlijmen:
    - standaard
    - flex grijs en wit
    - terraslijm
    - snellijmen

• Egaline
    - standaard 3-10 mm
    - sneldrogend 3-10mm
    - met vezel 3-30mm
    - buitenegaline

• Pastalijm
    - boterzacht
    - valt niet van de lijmkam
    - verlengde opentijd

Randproducten.

• speciale geluidsreducerende ondervloer
  • hechtingsprimer van tapijtlijm op vloeren
  • waterdichtingsproducten

DESVRES is te noemen als een fabrikant welke hoogwaardige producten produceren maar doordat men rechtstreeks aan de afnemers levert is de prijs zeer laag.
Adviseurs van DESVRES bezoeken relaties en begeleiden hun afnemers bij werken en projecten zodat altijd de juiste producten worden toegepast voor het project.

Indien u meer wenst te weten over het gamma van DESVRES of een vrijblijvende afspraak wenst te maken met een adviseur van DESVRES kan dit via de importeur van DESVRES de Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV te Nijkerk.

Zij zullen met u een afspraak maken op het werk of bij u thuis overdag of s'avonds in uw eigen omgeving. U kunt ook ons reactieformulier gebruiken.

Assortiment: