Homepage

Bedrijfsinfo

Tegelhandel Nijkerk bv is in 1994 gestart als tegelhandel met een showroomoppervlakte van 60m², al snel bleek dat deze ruimte te klein was. Twee jaar later is de showoomoppervlakte vergroot naar 200m²

Het enthousiaste team medewerkers in de verkoop en een 2 tal tegelzetters, het overige werk wordt uitgevoerd door vaste freelance tegelzetbedrijven die dezelfde eisen stellen aan kwaliteit van het werk als onze eigen tegelzetters. De gemiddelde leeftijd van het bedrijf is 32 jaar wat wil zeggen dat we een jonge groep gemotiveerde en enthousiaste mensen zijn met een hart voor het bedrijf en haar klanten.

Naast verkoop van tegels aan particulieren, aannemers en tegelzetbedrijven is de Lijm en Tegelhandel Nijkerk bv, ook groothandel voor lijmen, egaline en kitten. Zo is de groothandel agent, improteur en distributeur voor de Franse tegellijm producent Desvres. Vanuit  het kantoor in Nijkerk werken de verkoopadviseurs van de buitendienst om klanten in Nederland en Belgie te bezoeken, en te begeleiden in opvolging van werken van Desvres producten. 

Steku-Flex is het privatelabel van de Lijm en Tegelhandel Nijkerk bv waaronder pastalijm en sanitairkitten op de markt worden gezet. Steku-flex is speciaal ontworpen door vragen vanuit de vakhandel. Voor verder informatie over Steku-flex kunt u kijken over "Steku-Flex".

Kortweg kan rustig  worden gezegd:  Lijm en tegelhandel Nijkerk bv is veelzijdig, vooruitstrevend en heeft de vakmensen in huis die u zoekt.